Mini-camping Francke

   Op het mooie Zeeuwse eiland Walcheren, tussen Westkapelle en Aagtekerke, ligt onze camping! We verhuren een zomerhuisje (max. 8 personen, rolstoeltoegankelijk), twee chalets (max. 6 personen) en drie stacaravans (max. 5-7 personen). Daarnaast zijn tien plaatsen beschikbaar voor seizoenplaats, eigen caravan of tent.

   In het toiletgebouw zijn drie douches, een kinderbadje, drie toiletten en twee urinoirs aanwezig. Op het campingveld zelf zijn plaatsen om de afwas te doen. Er is een wasmachine en een droger aanwezig. De campingplaatsen zijn voorzien van elektriciteit (16 ampère). De grootte per campingplaats is circa 100-120 m2.

   Circa 8 minuten fietsen, halfuurtje lopen óf 3 minuten met de auto en je bent op het Noordzeestrand! Op de camping zelf is voor jong en oud genoeg te doen. We hebben skelters, een volleybalveld, schommels, een glijbaan en in de schuur een tafeltennistafel.

   U kunt (gratis) gebruik maken van ons WiFi-netwerk.

   In overleg kunnen huisdieren worden meegenomen. (In het zomerhuisje zijn geen huisdieren toegestaan.)

   Kijk voor meer informatie op www.minicampingfrancke.nl/

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Mini-camping Francke
   Prelaatweg 13 PC
   4361SC Westkapelle
   T: 0118 - 57 12 51
   E: ljfrancke@hetnet.nl
   W: www.minicampingfrancke.nl

   Openingstijden

   Maandag-
   Dinsdag-
   Woensdag-
   Donderdag-
   Vrijdag-
   Zaterdag-
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2


   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl