Intermezoo Vakantie

   Het zomerhuisje Intermezzo ligt op een ruime kavel van 900 m2 in de bosrijke omgeving van Oudemirdum en het IJsselmeer.
   Het vierpersoons gezellig ingerichte huisje is door de ANWB gekeurd en heeft twee sterren. Naast de woonkamer met eet- en zitgedeelte , keuken en douche/wc zijn er twee slaapkamers.

   Interieur
   De een heeft een tweepersoons bed, de ander twee eenpersoons-bedden. Voor de allerkleinste is er een campingbedje, box en tafelstoel. Radio en TV zijn aanwezig. Voor de koude dagen is er een verwarming. Buiten de schoolvakanties kan het huisje ook voor een weekend of midweek worden gehuurd tegen een gunstig tarief

   Naast de woonkamer met eet- en zitgedeelte , keuken en douche/wc zijn er twee slaapkamers. De een heeft een tweepersoons bed, de ander twee eenpersoonsbedden. Voor de allerkleinste is er een campingbedje, box en tafelstoel. Radio en TV zijn aanwezig. Voor de koude dagen is er een verwarming.

   Omgeving
   De Gaasterlandse bossen
   De bossen van Gaasterland zijn uitermate geschikt voor een heerlijke boswandeling, maar ook voor fietsliefhebbers zijn er ruimschoots mogelijkheden in Gaasterland. De ANWB-fietsroute 'Gaasterlânpaad' (37 km) leidt zowel door de bossen als langs de kliffen en is bewegwijzerd. Voor wandelaars zijn er vele paalroutes uitgezet in de verschillende bossen.

   Veel bossen in Gaasterland zijn aangelegd in de 17de eeuw en latere tijden door grondeigenaren die zoveel land bezaten, dat er best een stuk af kon om er bomen op te zetten en daar een aardig park uit te laten groeien, of een mooi jachtterrein. Een enkel zo aangelegd bos diende toch ook wel economische belangen, als eikenhakhoutbossen. Het Rijsterbos is ook van oorsprong ook zo'n eikenhakhoutbos. Nu is het Rijsterbos een prachtig wandelbos met schitterende lanen tussen hoge bomen.

   Naast het bekende Rijsterbos zijn er in Gaasterland nog een aantal zeer aantrekkelijke bossen, zoals onder andere het Coehoornbos bij Wyckel, het Lycklamabos, de Elfbergen, het Jolderenbosch en de Bremer Wildernis. In al deze bossen staan paddestoelen of paaltjes, die u kunt volgen voor een prachtige boswandeling.

   De Wyldemerk route
   De VVV heeft een wandelroute uitgezet vanuit het dorpje Oudemirdum, rond een klein watertje midden in de bossen, de Wyldemerk. Deze wandelroute is verkrijgbaar bij de VVV kantoren in het gebied.

   Uitzichtpunt Oudemirdumerklif
   Uitzichtpunt Oudemirdumerklif ligt ten zuiden van Oudemirdum en is zeer de moeite waard voor vogelliefhebbers. Gedurende het gehele jaar kunt u veel watervogels waarnemen waaronder:
   eenden, ganzen, zwanen, aalschovers, meeuwen, zwarte stern en het visdiefje. Tijdens de voor- en najaarstrek treft u er wellicht leeuweriken, lijsters, vinkachtigen, kleine zangers en roofvogels.

   Neem voor meer informatie contact met ons op!

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Intermezoo Vakantie
   Beukenlaan 1
   8567HD Oudemirdum
   T: 058-25 42 148
   E: infor@intermezzo-vakantie.nl
   W: www.intermezzo-vakantie.nl

   Openingstijden

   Maandag-
   Dinsdag-
   Woensdag-
   Donderdag-
   Vrijdag-
   Zaterdag-
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2


   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl