Vakantiehuisje op de Veluwe huren van particulier

   Vakantiehuis op de Veluwe te huur van particulier        
   Op deze pagina ziet u de foto’s van ons heerlijke vakantiehuis in Epe, Gelderland, dat te huur is. Een aantrekkelijke vakantiewoning midden tussen de bossen en nabij de heide. Een huis wat alles heeft om te kunnen genieten. Kijk rustig verder op deze website om een goede indruk te krijgen.

   Het huis
   Ons vakantiehuis op de Veluwe ligt tussen Epe en Nunspeet Op de Veluwe, tussen Epe en Nunspeet, staat deze sfeervolle en royale 6-persoons vakantiebungalow midden tussen de bossen die je kunt huren. Het huis is door onszelf met veel liefde helemaal uitgebouwd en verbouwd.

   Ons vakantiehuis staat op een perceel van 800 m² en er zijn twee terrassen. De tuin krijgt veel zon, maar er is ook in de zomer altijd ergens schaduw. De woning is goed geïsoleerd, blijft dus in de zomer koel, en is in de winter comfortabel warm te houden. Ook staat het op een mooi en goed onderhouden park.

   In de royale woonkamer kan je genieten van het vele licht door grote ramen en een schuifpui. Gezellig tafelen of spelletjes doen met zijn allen kan aan de grote eettafel. De zithoek is voorzien van een comfortabele bank en fijne stoelen. De gekozen kleuren maken het tot een warm en behaaglijk geheel.Er is een compacte open keuken met o.a. vaatwasser en combimagnetron. Mocht je echt graag je was willen doen, dan kan je elders in Epe voor een paar euro een heleboel wassen (zie hieronder voor meer bijzonderheden). Er zijn drie slaapkamers met, in totaal, 6 slaapplaatsen.
   Lees hier meer over het huis.

   De omgeving
   Als we het hebben over de naaste omgeving van onze vakantiewoning  op de Veluwe gaat het natuurlijk allereerst over de bossen, de heide en de zandverstuivingen van de Veluwe, de schaapskudde, de reptielen en de vele herten en wilde zwijnen.
   Wanneer je je op het goede moment van de dag in de buurt van de bossen en heide waagt kom je menig wild dier tegen. Je kunt altijd met een boswachter een wandeling maken wanneer je zelf niet goed weet waar deze dieren te bekijken.
   Ook gewoon langs de Soerelseweg, dus vlak langs het park wordt menig ree, edelhert of wild zwijn gespot. En dan hebben we het niet over de vele kleine dieren die gewoon in ons park ronddartelen. De grotere dieren worden daarbuiten gehouden met behulp van een wildrooster.
   Lees hier meer over de omgeving.

   Wil je meer foto’s bekijken? Klik hier.
   Lijkt het je leuk om dit vakantiehuisje te huren? Klik hier voor de prijslijst.
   Voor beschikbaarheid kijken of direct boeken, Klik hier.

   Meer informatie?
   Be kijk hier onze website eens of neem telefonisch contact met ons op. Onze gegevens vindt u hiernaast. Wij helpen u graag!

    Johannes en Hetty Mulder

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Vakantiehuisje op de Veluwe huren van particulier
   Soerelseweg 18
   8162PB Epe
   T: +31-6-40490929
   E: contact@vakantiehuisjeveluwehuren.nl
   W: www.vakantiehuisjeveluwehuren.nl

   Openingstijden

   Maandagvan 09:00 - 21:00 uur
   Dinsdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Woensdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Donderdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Vrijdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Zaterdagvan 09:00 - 17:00 uur
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2


   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl