Prachtige vakantiebungalow in Garderen

   De Bungalow
   De bungalow heeft een totale vloeroppervlakte van ongeveer 71 m2 . De benedenverdieping bestaat uit een hal, toilet, badkamer met douche, wasmachine en droger, een grote woonkamer met een gezellige zit- en eethoek, telefoon, kleurentelevisie. Het terras met het nodige tuinmeubilair (8 stoelen met tuinkussens) is vanuit de woonkamer via openslaande deuren te bereiken.

   De open keuken is voorzien van een volledige inventaris: koelkast met vriesvak, 4 pits-gascomfort, combi oven-magnetron; vaatwasmachine, koffiezetapparaat, servies, pannenset, etc.. Op de benedenverdieping is ook nog een grote (ouder) slaapkamer en een éénpersoons slaapkamer. De bungalow is zeker ook geschikt voor mindervalide personen en rolstoel vriendelijk.

   Bovenverdieping
   Op de bovenverdieping zijn naast een overloop ook nog eens twee slaapkamers, die beide voorzien zijn van twee eenpersoonsbedden. In een van beide kamers is een campingbedje bij te plaatsen (in de bungalow aanwezig) Daarnaast is er nog een ruime badkamer voorzien van douchecabine, wastafel en toilet.

   Rond de Bungalow
   Bij de bungalow kunt u meerdere auto's parkeren. Daar er op de wegen niet geparkeerd mag worden, is er aan het begin van het park een grote parkeerplaats aangelegd, waar U ook de postunit aantreft en de afvalcontainer. In de tuin is een nieuwe schuur geplaatst.

   Het Park
   De Wildekamp is een klein park. De witte stenen bungalows liggen verspreid over het park aan een verharde weg (met eenrichtingsverkeer) en worden veelal alleen door de eigenaren bewoond. Een enkele bungalow wordt verhuurd. Het park is een lustoord voor hen, die van rust genieten. Voor kinderen zijn op het park geen speelattributen aanwezig.

   Meer informatie?
   Wilt u meer weten over onze mooie Bungalow? En de bijbehorende tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op onze gegevens vindt u hiernaast!

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Prachtige vakantiebungalow in Garderen
   Oud Milligenseweg 38 / Bungalow nr. 17
   3886MG Garderen
   T: 0488-429888 / 06-36595208
   E: jniesing@kpnplanet.nl
   W: www.wildekamp17.nl

   Openingstijden

   Maandagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Dinsdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Woensdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Donderdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Vrijdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Zaterdagvan 09:00 tot 17:00 uur
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2


   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl