Yachtcharter Wetterwille

Vakantie Boeken? Denk eens aan een vaarvakantie in Friesland!

Wetterwille is vertaald uit het Fries en betekent: Waterpret. En dat is ook de bedoeling van een watersportvakantie. U huurt bij Yachtcharter Wetterwille motorjachten voor 2 tot 12 personen met alle comfort voor een onvergetelijke vaarvakantie in het mooie Friese merengebied. U hebt online keus uit meer dan 25 motorboten van klein tot groot.

Ook als u nog nooit hebt gevaren of weinig vaarervaring hebt is een vaarvakantie mogelijk. Na een 2 of 3 uur durende training onder leiding van een ervaren vaarinstructeur bent u klaar om Friesland te verkennen vanaf het water.

Voor kinderen is er op een schip heel wat te beleven. Zwemmen, vissen en eendjes voeren, een waar feest voor kinderen! Het avontuur gaat verder op elke plaats waar u voor anker gaat, ook op die plekjes die eerder onbereikbaar bleken. Strandjes, picknickplekjes en verscholen bosjes zijn overal te vinden. Gezellige watersportcentra zoals Grou en Eernewoude vindt u door heel Friesland.

Ook aan historische stadjes en dorpen heeft Friesland geen gebrek. Neem eens een kijkje in Hindeloopen, een prachtig oud stadje, beroemd om het handbeschilderde houtwerk, Makkum met zijn bekende aardewerk of Workum met het Jopie Huisman museum. Ga naar Franeker voor een bezoek aan het planetarium en Sneek en Leeuwarden voor een avondje uit.

Natuurlijk doet u de vele terrasjes en restaurantjes aan, maar ontdek ook de rust van Friesland in natuurgebied "De Alde Feanen" met zijn vennen, petgaten en ongerepte flora en fauna of het Lauwersmeergebied, sinds 1969 afgesloten van de Waddenzee. Voor veel vogelsoorten is dit gebied een thuis geworden. Het Lauwersmeer is zeer visrijk, dus gooi uw hengeltje maar uit.

Yachtcharter Wetterwille heet u van harte welkom in hun verhuurhaven in het mooie, waterrijke Friesland!

Wilt u een originele, ontspannen maar ook avontuurlijke vakantie? Boek dan zeker een vaarvakantie bij Yachtcharter Wetterwille.

Meer weten?
Neem een kijkje op onze website over alle mogelijkheden!


Deel op Social Media

Contactgegevens

Yachtcharter Wetterwille
Jelle-paad 8
8493R Terherne
T: 0566-688812
E: info@wetterwille.nl
W: www.yachtcharterwetterwille.nl

Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl