Het Buitencentrum Groepsaccommodaties & Outdooractiviteiten

  Welkom bij Het Buitencentrum
  Het Buitencentrum Groepsaccommodaties bestaat uit twee ruime groepsaccommodaties in Gelderland die beiden zeer centraal in Nederland gelegen zijn.

  Groepsaccommodatie Veluwe en bij Nijmegen
  De groepsaccommodatie in Overasselt ligt in een heide en vennengebied in het Rijk van Nijmegen en is geschikt voor groepen van 20 tot ruim 200 personen. De groepsaccommodatie in Oldebroek bevindt zich op de Veluwe in de bossen net onder Zwolle en heeft een capaciteit van 20 tot 200 personen. Bekijk hier de groepsaccommodaties in Oldebroek en Overasselt

  Groepshuis en groepsverblijf voor grote groepen
  Organiseert u een schoolkamp, een introductiekamp voor de studentenvereniging, of een actief groepsverblijf voor sportclubs? Bent u op zoek naar een groepshuis/groepsverblijf voor een familieweekend of een bedrijfsuitje, dan bent u welkom in Het Buitencentrum Groepsaccommodaties. Op onze beide locaties hebben wij vele groepsverblijven beschikbaar, voor elk gezelschap een passende groepsaccommodatie.

  Catering groepsaccommodatie
  Het Buitencentrum Groepsaccommodaties biedt u de mogelijkheid om tijdens uw groepsverblijf alles zelf te verzorgen. Zo kunt u zelf de maaltijden, dranken en het programma verzorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om een gedeelte hiervan of alles uit te besteden aan Het Buitencentrum. Wij beschikken namelijk op beide locaties over een intern restaurant waar wij heerlijke maaltijden serveren.

  Buitensportactiviteiten bij onze groepsaccommodaties
  Onze professionele instructeurs begeleiden u graag bij uitdagende buitensportactiviteiten op ons eigen activiteitenterrein.

  Het Buitencentrum Groepsaccommodaties biedt onder andere de volgende activiteiten aan:
  -   Klimmen in klimbos
  -   Vuur maken met vuurstenen
  -   Escape room
  -   Boogschieten
  -   Klimmen op de klimmuur
  -   Mountainbike clinic
  -   Outdoor Laser Game
  -   Robinson Games


  En nog veel meer activiteiten voor bijvoorbeeld het ideale personeelsuitje of actief schoolreisje, zowel in Overasselt als in Oldebroek.

  Op deze website vindt u alle informatie en kunt u de beschikbaarheid bekijken, offertes en reserveringen plaatsen. Daarnaast kunt u kosteloos ons tijdschrift “BUITEN” aanvragen, waarin u een goed beeld krijgt van de locaties, de prijzen, plattegronden en meer.

  Het Buitencentrum nodigt u uit om onder genot van een kopje koffie/thee onze groepsaccommodaties te bezichtigen. Tot ziens in Oldebroek of in Overasselt!

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Het Buitencentrum Groepsaccommodaties & Outdooractiviteiten
  Sint Walrickweg 9 / Broekeroordsweg 9
  6611KG Overasselt / ’t Loo Oldebroek
  T: 024-6221829
  E: info@hetbuitencentrum.nl
  W: www.hetbuitencentrum.nl

  Openingstijden

  Maandag09:00 - 17:00 uur
  Dinsdag09:00 - 17:00 uur
  Woensdag09:00 - 17:00 uur
  Donderdag09:00 - 17:00 uur
  Vrijdag09:00 - 17:00 uur
  Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3

  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl