Hotel Inkelshoes

  Familiehotel Inkelshoes in Epen, Zuid-Limburg

  Familie Wijsen, Hotel Inkelshoes te Epen, Zuid-Limburg
  Hotel Inkelshoes in Epen (Zuid-Limburg) is van oorsprong een stijlvolle villa waar hotelgasten worden ontvangen. Loes, Peter, Savannah & Rowan Wijsen-Sijstermans ontvangen hun gasten met veel liefde en in een familiaire sfeer.

  Het hotel is zeer rustig gelegen in een stiltegebied en beschikt over 26 gezellige kamers. In het stijlvolle gastenrestaurant van het hotel tovert Loes iedere dag opnieuw de heerlijkste gerechten op tafel met streek- en seizoensproducten.

  Regelmatig worden er ook internationale themadagen op culinair gebied georganiseerd. Het restaurant, dat uitzicht biedt op de uitgestrekte tuin van het hotel en het daar achterliggende heuvelland is ook beschikbaar voor diners, feesten en partijen die uiteraard geheel op de wensen van de gasten kunnen worden afgestemd.

  In de sfeervolle lounge kunnen de gasten zich voor een gezellig gesprek of met een goed boek nestelen in comfortabele fauteuils voor de open haard. Voor de rokers onder u hebben we nu ook een aparte rookruimte ingericht.

  Veel gasten maken van de gelegenheid gebruik om een spelletje te spelen, activiteiten waar het interieur van de lounge op een vanzelfsprekende manier toe lijkt uit te nodigen.

  Heeft u uw laptop bij de hand, dan kunt u draadloos internetten in het hele hotel of via de vaste aansluiting in uw kamer.

  Lounge Hotel Inkelshoes in Epen, Zuid-Limburg
  Bij mooi weer kan men van de natuur en de rust genieten op de terassen rondom het hotel of op een van de comfortabele ligbedden op het gazon.

  Terras Hotel Inkelshoes, Epen (Zuid-Limburg)
  Ons hotel ligt daar voor u; voor een fijne vakantie, korter of langer, een paar dagen, het kan allemaal. Buiten het seizoen is het zelfs mogelijk ons hele hotel voor u beschikbaar te hebben: een uniek idee voor een weekend met familie of vrienden.

  Hotel Inkelshoes is al jarenlang een fijne, gemoedelijke pleisterplaats voor de vakantiegast die rust, gezelligheid en comfort waardeert. Een traditie, die wij met veel plezier zullen voortzetten....

  U bent van harte welkom in Hotel Inkelshoes in Epen, Zuid-Limburg!

  Meer informatie vindt u op onze website.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Hotel Inkelshoes
  Terzieterweg 12
  6285NE Epen
  T: 043-4551742
  E: info@inkelshoes.nl
  W: www.inkelshoes.nl

  Openingstijden

  MaandagKantooruren
  DinsdagKantooruren
  WoensdagKantooruren
  DonderdagKantooruren
  VrijdagKantooruren
  ZaterdagKantooruren
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3

  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl