De Wolfskuil

  GEZINSOVERNACHTINGEN BIJ DE WOLFSKUIL
  Wil je met je gezin even weg en heb je behoefte aan veel rust en ruimte om je heen? Dan kun je nu ook bij De Wolfskuil terecht! Ruime gezellige vakantiehuizen met een groot eigen terras of zelfvoorzienend kamperen. Het bos heb je als achtertuin. Een plek waar jong & oud zich prettig voelt.

  ALLE RUIMTE
  We hebben vier vakantiehuizen en twee kampeervelden aan de rand of midden in het bos bij het gezellige plaatsje Ommen. Normaal gesproken verhuren we onze huizen en kampeerveld alleen aan groepen. Helaas is dat nu even niet mogelijk door de corona maatregelen. Maar omdat het zo'n fijne en rustige plek is gunnen we het gezinnen dat zij hier komen genieten. Ook op ons kampeerveld kun je zelfvoorzienend komen kamperen. Natuurlijk zijn de huizen die we hebben lekker groot en met je eigen spullen die je meeneemt ook gezellig. Zowel binnen als buiten hebben jullie de ruimte. Indien gewenst kunnen we op de slaapkamer beneden voor jullie een tafel neerzetten om een rustige werkplek te creëren. Er is een goede WIFI verbinding.

  In verband met de corona maatregelen worden alle accommodaties op dit moment verhuurd aan mensen uit één gezin of huishouding. Er zijn dus niet heel veel mensen tegelijk bij ons. Op ons terrein zijn uiteraard de richtlijnen van RIVM van toepassing. Heb je hierover vragen neem dan contact met ons op.

  HET BOS ALS ACHTERTUIN
  Het unieke van De Wolfskuil is de omgeving. We hebben 16 hectare bos waar je in kunt wandelen en spelen. Het is een rustig bos, er zijn niet veel anderen die hier lopen.

  Er zijn in de directe omgeving heel veel wandel mogelijkheden. Daarnaast kun je goed fietsen in het Vechtdal, lees onze favoriete fietstochten.
  Op ons terrein vind je een sportveld, een klimtoren, een zandbak met speelhuisje, een speeltuintje met duikelrek, schommels, dam bord, Jeu De Boules baan en tafeltennistafels. We hebben enkele tips voor je op een rijtje gezet wat je met je gezin kunt doen bij ons:

  ZELFVOORZIENEND KAMPEREN
  We hebben 2 ruime velden waar je kunt kamperen. Omdat we ons toiletgebouw niet mogen open moet je zelfvoorzienend zijn. Het makkelijkste is het als je een caravan, camper of busje meeneemt. Maar een tent of vouw wagen met een eigen wc-tentje voor een zelf meegenomen chemisch toilet is ook mogelijk. Op De Beuk hebben we vier plekken voor mensen uit eenzelfde huishouding, dit veld is vierkant van vorm. De Den is smaller en ligt nog wat meer in het bos en heeft plek voor 3 kampeerders. Lees meer.

  DE BLOKHUT
  Misschien wel de mooiste locatie om met je gezin te verblijven!
  Je zit echt midden in het bos met een zandkuil naast je. Echt alle ruimte dus voor jullie!
  Maar pas op het kan zijn dat je je kinderen niet veel ziet: die zijn buiten aan het spelen.
  Lees meer.

  DE MOWGLIHUT
  Zijn jullie een sportief gezin? Dan is De Mowglihut geschikt voor jullie.
  Je hebt het sportveld namelijk voor je deur. Lekker even een balletje trappen of volleyballen. Achter het huis is het speeltuintje er is ook een klimtoren. Daarnaast loop je zo het bos in. Lees meer.

  DE JORIS
  Dit vakantiehuis is heel erg geschikt voor een gezin. Het heeft 6 tweepersoons slaapkamers. Een knusse woonkamer met open keuken en eigen terras. Je loopt zo het bos in.
  Lees meer.

  DE HOEVE
  Op zoek naar een groot vakantiehuis voor je gezin? Dat is de Hoeve wat voor jullie.
  Je hebt een ruime woonkamer met verschillende zitjes tot je beschikking. Een open keuken waar je uitgebreid kan koken. Er zijn acht tweepersoonskamers. Een privé terras tegenover een speeltuintje. Ook hier loop je zo het bos in. Lees meer.

  REPELEARHOEVE VOOR GROOT GEZIN
  We realiseren dat onze Repelaerhoeve waarschijnlijk te groot is voor de meeste gezinnen. Toch kan ook deze accommodatie nu verhuurd worden door een groot huishouden (max. 12 personen uit 1 gezin/huishouden).

  MEER WETEN?
  Raadpleeg dan onze website of neem contact met ons op. Onze contactgegevens vind je hiernaast. Wij helpen graag!

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  De Wolfskuil
  Wolfskuil 15
  7731AP Ommen
  T: 0529 451631
  E: info@wolfskuil.nl
  W: www.wolfskuil.nl

  Openingstijden

  MaandagVan 09:00-17:00 uur
  DinsdagVan 09:00-17:00 uur
  WoensdagVan 09:00-17:00 uur
  DonderdagVan 09:00-17:00 uur
  VrijdagVan 09:00-17:00 uur
  Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3

  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl