d'Oute Poppe

  Welkom
  Gezinnen, jeugdclubs, schoolklassen, groepen, minder validen, senioren: welkom op minicamping d'Oute Poppe! Al  40 jaar hèt adres om te kamperen. Veel ruimte en eindeloos spelen.

  d'Oute Poppe is kamperen bij de boer. Midden in de natuur van plan Tureluur. Het Nationaal Park Oosterschelde op 500m afstand met heerlijk zwemwater en omringd door prachtige geasfalteerde fietspaden.

  U kunt bij ons zowel kampeerplaatsen, een luxe chalet, ingerichte tenten en stacaravans (6-8pers.) huren. Wij bieden u veel ruimte, uitzicht, gezelligheid, gastvrijheid en activiteiten. In 2017 is een splinternieuw, verwarmd, rolstoeltoegankelijk toiletgebouw gerealiseerd.

  Wij houden de zondag als rustdag in ere.

  d'Oute Poppe
  De camping is gelegen naast ons gevarieerde akkerbouwbedrijf waar altijd van alles te beleven is. Kinderen kunnen de boer helpen met het voeren van geiten en kippen en met het rapen van de eieren.

  Het terrein is ruim opgezet, alle 23 plaatsen zijn gescheiden door een heg of bomen. Splinternieuwe sanitaire voorzieningen met afwasplaatsen, familiedouches, babybad, minder validen toilet, wasmachine, koelkast / vriesvak.

  Er is veel ruimte om te spelen: een groot volleybalveld, voetbalveld met mini-goals, een zandbak, schommels (ook in de schuur), een trampoline. Ook hebben we skelters. In de recreatieruimte staat een tafeltennistafel en een voetbalspel

  De stacaravans zijn geschikt voor 6-8 personen. Ze zijn voorzien van een douche met warm water en toilet, een goed ingerichte keuken en een kachel. Buiten staat een tuintafel met tuinstoelen op een eigen grasveldje. Er is ruimte voor een bijzettent.

  Chalet, stacaravans, tenten
  We hebben een nieuw chalet geplaatst , geschikt voor 5-6 personen. Het heeft een prachtig uitzicht op het natuurgebied. Verwarming mogelijk via een uitstekende kachel.
  De goed ingerichte keuken beschikt ook over een oven. Er zijn 2 slaapkamers: 1 met een 2 persoons bed, de andere met 2 1 persoonsbedden en een 'hoogslaper'. Er is voldoende ruimte voor een extra (kinder-)bed, wat wij voor u beschikbaar hebben. Lees hier meer…

  Groepen
  Je bent een groep tieners of jonge mensen. Je wilt bouwen aan je team, het seizoen afsluiten, met je klas het schooljaar vieren of  een nieuwe start maken in september.

  Je zoekt voldoende ruimte, activiteiten voor jongeren, gezelligheid, volley- en voetbalveld, kampvuurplaats, overzicht. Een grote schuur voor als het regent.

  Je vindt betaalbare comfort kampeerplaatsen met picknicktafels. Een nieuw ruim sanitair gebouw. Je hebt de mogelijkheid voor het huren van 2x8 en 1x6 persoons tenten. (zonder binnententen 10-14 slaapplaatsen! ) Lees hier meer…

  Meer informatie?
  Kijk dan gerust rond op onze site of neem vrijblijvend contact op. Onze gegevens vindt u hiernaast.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  d'Oute Poppe
  Verseputseweg 13
  4321TC Kerkwerve
  T: 06-10534149
  E: info@doutepoppe.nl
  W: www.doutepoppe.nl

  Openingstijden

  Maandagvan 09:00 tot 21:00 uur
  Dinsdagvan 09:00 tot 21:00 uur
  Woensdagvan 09:00 tot 21:00 uur
  Donderdagvan 09:00 tot 21:00 uur
  Vrijdagvan 09:00 tot 21:00 uur
  Zaterdagvan 09:00 tot 17:00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl