De Wolfskuil

   De Wolfskuil heeft veel te bieden, midden in het bos
   Het plan is er, met een groep weg. In de bossen van Ommen vindt u vier prachtige locaties zowel geschikt voor kleine als grote groepen. Wat denkt u van een authentieke houten blokhut vlakbij een zandkuil? Of wat dacht u van een Hoeve met tweepersoonskamers en een groot eigen terras aan de rand van het bos? Ook kunt u hier met een groep komen kamperen. Er zijn twee kampeervelden, vanaf 10 personen kunt u hier met eigen tenten overnachten. Of kies voor het kampeerveld met slaaptent, net zo makkelijk. Er is ook een groepstent en keukentent voor de gezelligheid en extra comfort.

   Zo wel families, vrienden als verenigingen en bedrijven weten De Wolfskuil te vinden. Regelmatig komen ook kerken met bijvoorbeeld hun jongeren voor een zingevend weekend naar De Wolfskuil toe. Als groepen dat willen denkt De Wolfskuil graag mee over het programma en kan activiteiten of maaltijden regelen. Denk bijvoorbeeld aan avond pizza bakken op een steenoven, een barbecue in de zomer en stamppotmaaltijd in de winter. Er is een uitgebreide speel-o-theek aanwezig, zo kunt u een zeskamp, een kompastocht of reuze Jenga lenen. De omgeving is prachtig met veelzijdige natuur. U kunt in de omgeving mooi wandelen en fietsen maar ook kanovaren want de rivier de Vecht biedt veel recreatie mogelijkheden.

   Dagactiviteiten
   Ook voor dagactiviteiten kunt bij De Wolfskuil terecht (vooral in het laagseizoen). Het kan gaan om een informele ruimte die te gebruiken is als vergaderlocatie of een gezellige avond voor vrijwilligers. Desgewenst kunnen zij u ook een leuk arrangement (zoals boogschieten, koesafari, zeskamp en eenden safari) aanbieden, op maat gemaakt!

   Een greep uit enkele recensies:
    “Super weekend gehad in De Blokhut met 18 collega's. Ruime accommodatie zonder TV (Heerlijk) gelegen aan een met bos omringde kuil, een terrein dat zich uitstekend leent voor vlaggenroof of levend stratego etc. En als je het hele weekend buiten kunt eten aan de lange picknicktafel is het natuurlijk helemaal top. Zeker voor herhaling vatbaar”.

   “Afgelopen weekend ben ik met een groep vrienden bij De Wolfskuil verbleven. De omgeving was prachtig en de accommodatie erg schoon en ruim. De mensen van de Wolfskuil waren heel “Ik heb een Weekend Spelenderwijsorkest georganiseerd bij de Wolfskuil. Mede door de goede service van de medewerkers en de mooie locatie. Hebben wij deze training succesvol kunnen afsluiten.”

   Kijk op de website van De Wolfskuil voor alle mogelijkheden en neem bij vragen gerust contact op!

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   De Wolfskuil
   Wolfskuil 15
   7731AP Ommen
   T: 0529 451631
   E: info@wolfskuil.nl
   W: www.wolfskuil.nl

   Openingstijden

   MaandagVan 09:00-17:00 uur
   DinsdagVan 09:00-17:00 uur
   WoensdagVan 09:00-17:00 uur
   DonderdagVan 09:00-17:00 uur
   VrijdagVan 09:00-17:00 uur
   Zaterdag-
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl