Camping de Lijsterbes

  Welkom bij camping de Lijsterbes


  De parel onder de minicampings op de Veluwe
  Gerrit en Ina Mulder nodigen u vriendelijk uit om kennis te maken met minicamping de Lijsterbes, wanneer u op zoek bent naar een minicamping waar u naast rust, ruimte en comfort in de directe omgeving ook een groot aantal activiteiten kunt ondernemen. Dankzij de gunstige ligging van onze minicamping in de driehoek Elburg, Oldebroek en ’t Harde kunnen wij aan onze gasten het beste van ‘2 werelden’ bieden. Het gevarieerde landschap van de noordwest Veluwe, waarin onze minicamping ligt, is bij uitstek geschikt voor sportieve en culturele activiteiten. Zo kunt er fantastisch fietsen en wandelen dankzij een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelroutes, musea en pretparken bezoeken, golfen, paardrijden, bowlen of een van de pittoreske dorpen bezoeken waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan.

  Rust, ruimte, faciliteiten en Gelderse gastvrijheid
  Camping de Lijsterbes is een minicamping. In de volksmond ook wel boerencamping genoemd. Om onze gasten rust en ruimte aan te kunnen bieden beschikt onze camping over slechts 25 royale en verharde staanplaatsen, die vanzelfsprekend allemaal beschikken over elektra. Want wij willen niet, dat u als gast op onze minicamping in Gelderland qua faciliteiten concessies moet doen. Integendeel. Op korte afstand van elke staanplaats kunt u als gast beschikken over royale sanitaire faciliteiten voor dames en heren, een wasmachine, droger, keuken, koelkast, vriezer en natuurlijk draadloos internet. En wanneer u een vraag heeft, hulp nodig hebt of een leuk idee wilt hebben voor een dagje uit, dan staan Gerrit en Ina Mulder altijd voor u klaar. Voor meer informatie over minicamping de Lijsterbes of het plaatsen van een reservering raadpleegt u contactgegevens zoals hiernaast vermeld.

  Bekijk onze video:
   

  Wat gasten zeggen
  Gerthy en Herman Homburg 
  Hallo Ina en Gerrit, wat hebben jullie de camping perfect voor elkaar. Schoon tot in de puntjes en daarbij opgeteld jullie betrokkenheid met de gasten het kan niet op en het is in één woord PERFECT.
  Bedankt voor het aangenaam verpozen enne...."Altijd blijven lachen hé!"
  Tot de volgende keer.

  Gerard & Tineke. v. klooster
  een fijne vacantie. De eerste keer op de lijsterbes op vakantie , het weer was al geweldig dat kon al niet meer stuk . de gastheer Gerrit en zijn vrouw Ina zijn fijne mensen die de gasten het wel heel erg naar de zin maken . Niets was te veel . Wij komen hier zeker nog weer terug .

  André en Marijke
  Wij hebben het super gezellig en erg leuk gehad op jullie camping.
  Heel schoon en erg netjes. Jullie zijn allebei super mensen. Komen zeker nog een keer terug

  Steger Ruud en Tonnie
  Een hele week op deze fantastische camping gestaan. Het weer was prachtig en de camping geweldig. Schoon sanitair en hele vriendelijke en gastvrije ontvangst. Gerrit en Ina, nogmaals bedankt. Het was top!


   

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Camping de Lijsterbes
  Bovenstraatweg 74
  8096PG Oldebroek
  T: 0525 - 63 11 99 | 06 - 26 79 91 69
  E: info@campingdelijsterbes.nl
  W: www.campingdelijsterbes.nl

  Openingstijden

  Maandag09:00 - 17:00 uur
  Dinsdag09:00 - 17:00 uur
  Woensdag09:00 - 17:00 uur
  Donderdag09:00 - 17:00 uur
  Vrijdag09:00 - 17:00 uur
  Zaterdag09:00 - 17:00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl