Camping Nieuw hof

  Camping Nieuw hof in Terschuur is een kleine gezellige boeren camping onder de rook van Barneveld en Amersfoort. Maar toch midden tussen de bossen en weilanden in het Veluwse landschap. Op familiecamping Nieuw hof wordt u altijd hartelijk welkom geheten door Familie van Voorthuizen.

  Op deze mooie camping kunt u in alle rust genieten van het echte boerenleven. Ook uw kinderen kunt u hier in alle veiligheid laten spelen in onze mooie speeltuin, waar ze zich geen minuut hoeven te vervelen.

  Camping Nieuw hof beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen, met uitzicht over het weiland. Op de camping is een modern toiletgebouw, in het toiletgebouw vind u alle gemakken van deze tijd.

  Ook is er voor de wat nattere dagen een mogelijkheid tot gebruik van een gezellige kantine genaamd de Kersenstal. Deze kantine wordt ook verhuurd voor bijvoorbeeld feesten, verjaardagen, cursussen, reünies en nog veel meer. Hier over kunt u meer informatie vinden op de site van de Kersenstal.

  Naast de camping ligt een prachtige kersenboomgaard (5.000 m2) die in het voorjaar een prachtige bloesem voortbrengt en later in het jaar kunt u hier heerlijke zoete kersen plukken

  Op de camping bij de receptie is een winkeltje "ut pitje" waar u elke dag verse eieren, aardbeien, kersen en boeren streekproducten kunt kopen. Deze streekproducten komen uit Terschuur, Barneveld, Amersfoort en omgeving.

  Ondanks het feit dat Camping Nieuw hof midden tussen de weilanden en bossen ligt, zit u toch op een steenworp afstand van Barneveld, Amersfoort en Leusden. Winkelcentra zijn hierdoor binnen handbereik. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in de omgeving, kijkt u dan op onze omgeving pagina

  Wij heten u graag van harte welkom op de boeren Camping Nieuw hof in Terschuur. Wilt u alvast een goede indruk van onze mooie camping krijgen. Kijkt u dan op onze website!

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Camping Nieuw hof
  Nieuw hofweg 4/1
  3784VJ Barneveld /Terschuur
  T: 0342-461835
  E: info@campingnieuwhof.nl
  W: www.campingnieuwhof.nl

  Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl