Camping La Nubliere

   Onze camping ligt direct aan het meer van Annecy.

   Je loopt vanaf de camping zo het stand op, waar een grasveld is om van de zon te kunnen genieten. Aan het strand heeft prachtig zicht op het meer met de enorme bergtoppen en voor een drankje, ijsje en een hapje doet u enkele passen naar het restaurant.

   De faciliteiten die u op de camping aantreft zijn o.a. een restaurant, een pizzeria (meeneemmaaltijden mogelijk), een bar met terras, een recreatieruimte, minigolf, tafeltennistafels en een speelplaats voor de kinderen.

   In de nabije omgeving kunt u jeu de boules spelen en tennissen. In het nabijgelegen haventje kunt u surfplanken en zeilboten huren of waterskiën. Speciaal voor Kinderen
   Voor kinderen van 4-12 jaar worden in het hoogseizoen activiteiten georganiseerd.

   Wintersport
   In de winter kunt u gebruik maken van de mooiste skipistes. De dorpjes La Clusaz en Les Saisies liggen op ongeveer 45 min.rijden vanaf het chalet. De skigebieden zijn geschikt voor alle soorten skiërs en snowboarders.
   De skigebieden bij deze plaatsen bieden een grote verscheidenheid aan pistes voor alle niveaus. Bij Les Saisies is zelfs een piste die tijdens de Olympische Winterspelen van Albertville is gebruikt.

   Beide gebieden beschikken over langlaufmogelijkheden (70 km).

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Camping La Nubliere
   Meer van Annecy / Frankrijk
   E: info@pidara.nl
   W: www.pidara.nl

   Openingstijden

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl