De Eskamp

Welkom bij camping en groepsaccommodatie De Eskamp!

Camping
Wie op zoek is naar rust en ruimte in een schitterende omgeving, voelt zich ongetwijfeld thuis op camping De Eskamp in Lemele. Een kleine, rustige en gezellige camping met een gemoedelijke sfeer midden in de mooie Lemeler Esch, met uitzicht op de Lemelerberg. De camping is uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, senioren die rust en ruimte zoeken, trekkers en natuurliefhebbers.

Groepen
De Groepsaccommodatie is goed uitgerust en geschikt voor groepen van 20 tot 70 personen. Wij garanderen u het alleenrecht, dus heel veel privacy. Op de benedenverdieping zijn er drie slaapkamers, één grote doucheruimte en 6 toiletten. Op de bovenverdieping zijn er 6 slaapkamers, 6 douches en 4 toiletten. Ook is er een aparte speelruimte met onder andere een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. De keuken is compleet uitgerust en voorzien van een afwasmachine.

Op het terrein en in de directe omgeving zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor sport- en spelactiviteiten. De Groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor familie-uitjes, verenigingen en bijvoorbeeld het kamp van de basisschool.

Benieuwd geworden?
Bekijk dan de website voor meer informatie. Onze contactinformatie vindt u hiernaast.

Deel op Social Media

Contactgegevens

De Eskamp
Lemelerweg 32
8148PC Lemele
T: 0572 - 33 12 34
E: info@de-eskamp.nl
W: www.de-eskamp.nl

Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl