De Grebbestee

  Welkom op de Grebbestee!

  Welkom op de Grebbestee! Op onze voormalige boerderij verhuren wij vier gezellige, pas gerealiseerde 2-persoons vakantiehuisjes. Hier vindt u een ideale vakantie- of overnachtingslocatie met moderne voorzieningen in een prachtige omgeving. Onze vakantiehoeve heeft een gunstige centrale ligging, tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse vallei en op fietsafstand van de Veluwe. Het gebied rond de Grebbestee biedt een keus aan prachtige wandelroutes, sportieve activiteiten en memorabele dagattracties. Een verblijf op de Grebbestee is mogelijk voor één nacht tot meerdere maanden. Ideaal voor stellen en vrienden, wandelaars en fietsers, jong en oud.

  De vakantiewoningen van de Grebbestee.
  De vakantiehuisjes van de Grebbestee zijn gebouwd in 2017 en compleet ingericht. Elk huisje is gezellig ingericht met een nostalgisch interieur en vintage meubels. In de behaaglijke zithoek kunt u uitrusten van uw vakantiedag, voordat u gaat slapen in de comfortabele en schone slaapkamer. U wordt wakker met een prachtig uitzicht van weilanden. Elk huisje heeft een moderne doucheruimte en een degelijk uitgeruste keuken.

  Standaard wordt elk huisje schoon en voorzien van schoon bedden- en linnengoed opgeleverd. Twee van de huisjes (1 en 4) hebben een schuifpui en een extra terras.

  De huisjes zijn voor 2 personen,extra bed is mogelijk,kosten daarvan zijn 15 euro p.p

  Bij het verlaten van de woning dient het bezemschoon achtergelaten te worden.

  Wij hanteren de zondagsrust.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  De Grebbestee
  Friesesteeg 17
  3911VR Achterberg
  T: 06-53771986
  E: info@degrebbestee.nl
  W: www.degrebbestee.nl

  Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3

  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl