G & D Recreatie

Welkom bij G&D Recreatie! Wij verhuren de mooiste vakantie huizen!

G&D Recreatie verhuurt in het Hochsauerland (Duitsland) luxe vakantie woningen.
In het pittoreske dorp Küstelberg staan twee prachtige, moderne woningen die verhuurt worden als gehele woning, maar ook opgedeeld kunnen worden in losse appartementen.
Küstelberg ligt vlakbij het zeer bekende Winterberg en is hiermee een geschikte plaats om uw winter- en of zomervakantie te vieren. In de omgeving van Winterberg zijn veel mogelijkheden,voor zowel een actieve als een relax vakantie voor gezinnen, alsook voor hele families. Deutsche Tourismus Verband heeft onze Villa's bekroond met 4 sterren.

Kom en geniet niet alleen van de omgeving,maar ook van alle luxe die onze met 4 **** bekroonde vakantiewoningen u te bieden hebben.

Deel op Social Media

Contactgegevens

G & D Recreatie

T: 0418-670988
E: via website
W: www.gend-recreatie.com

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl