Hoornbeeck College

Grondslag van de school
De school die uitgaat van de stichting belijdt dat de Bijbel het onfeilbare Woord van God is. Als zodanig acht zij zich onvoorwaardelijk aan dit Woord verbonden. Dit Woord is de norm in ons leven. Die norm geldt ook voor het onderwijs en de opvoeding van de jongeren en voor het functioneren en besturen van het Hoornbeeck College.

Identiteit en levensstijl
Het reformatorische onderwijs normeert zich aan Gods Woord en de daarop gegronde belijdenis geschriften. Onderwijs heeft als doel kennis over te dragen aan studenten en hen vaardigheden bij te brengen. Tijdens en rondom dit onderwijsleerproces heeft de school tevens tot taak mee te werken aan de vorming en opvoeding van jongeren. De school doet dit in het besef dat vorming en opvoeding primair verantwoordelijkheden zijn van de ouders. Zij beloofden dit immers bij de Doop. De ouderlijke verantwoordelijkheid is voor wat betreft het doen onderwijzen voor een deel aan de school opgedragen.

Opleidingen
• Techniek & ICT
• Economie & Handel
• Gezondheidszorg
• Welzijn

Hoornbeeck College in Amersfoort
Een school waar 't plezierig studeren is en je grote kans maakt op een diploma. Daar gaan we ons samen sterk voor maken! Je komt in Amersfoort op een gezellige school. De docenten en jij zullen elkaar al snel goed kennen. Je studeert heel zelfstandig, maar je zult merken: met je vragen kan je altijd bij iemand terecht. Er wordt naar je geluisterd.

Benieuwd geworden? Ga naar onze website!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Hoornbeeck College
Utrechtseweg 230
3818ET Amersfoort
T: 033-4680808
E: info@hoornbeeck.nl
W: www.hoornbeeck.nl

Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl