Promusic

PromusicPublishing

Uitgeverij van koor- en instrumentale muziek.
Ons streven is helder: goede koormuziek op de markt te brengen, die voor heel veel koren goed toegankelijk is.

Het fonds van de uitgeverij is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 1500 titels en omvat werken van klinkende namen als Johan Bredewout, André van Vliet, Henk van der Maten, Peter Eilander, Marin Mans, Peter Witteveen, Tim van der Weide en vele anderen.

Flexibiliteit staat hoog in het vaandel geschreven. Door eigen print- en afwerkfaciliteiten zijn wij in staat uw orders snel en correct uit te leveren.

Last but not least leveren wij onze muziek tegen een redelijke prijs en bieden wij onze vaste klanten een interessante bonus-regeling.

Benieuwd geworden?
Benieuwd geworden naar meer informatie? Of een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem contact op. De contactgegevens zijn hiernaast te vinden.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Promusic
Zuiderzeestraatweg 42
8085AG Doornspijk
T: 0525-662042
E: info@promusic.nl
W: www.promusic.nl

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl