AKZ+ Weetwatjegelooft.nl

Wil jij meer weten over de Bijbel, geloven en kerkzijn?

Weetwatjegelooft.nl is het online platform voor christenen die hun inzicht in de Bijbel, geloven en kerkzijn willen verdiepen.
• Kennisbron over de Bijbel, geloven en kerkzijn
• Ruim 150 online videolessen
• Jaarlijks 40+ nieuwe lessen
• Perfect voor toerusting en vorming
• Meer dan 80 deskundige docenten

De Theologische Universiteiten van Apeldoorn en Kampen en de academie Theologie van hogeschool Viaa in Zwolle delen hun kennis via Weetwatjegelooft.nl met de kerken en de bredere samenleving. Weetwatjegelooft.nl is het online platform voor christenen van alle leeftijden die met het oog op de dagelijkse praktijk van het leven hun inzicht in kerkzijn, het geloof en de Bijbel willen verdiepen. Op persoonlijk vlak, binnen de gemeente en in de samenleving.

Kennisplatform
Het huidige aanbod van laagdrempelige, compacte videolessen over allerlei geloofsthema’s heeft zich ontwikkeld uit de AKZ+-colleges die sinds 2010 worden georganiseerd. Inmiddels (november 2016) staan er ruim 150 video’s online en publiceert Weetwatjegelooft.nl zo’n vijftig nieuwe lessen per jaar. De videolessen worden gegeven door voornamelijk docenten van de Theologische Universiteiten van Apeldoorn en Kampen en hogeschool Viaa in Zwolle, aangevuld met andere deskundigen. Daarnaast worden er regelmatig studiebijeenkomsten georganiseerd, waar abonnees met korting aan kunnen deelnemen.

Videolessen, ook voor groepen
Videolessen op Weetwatjegelooft.nl zijn zowel voor persoonlijke vorming geschikt als voor toerusting van groepen in de gemeente. Denk aan huis- en bijbelkringen, kerkenraadsvergaderingen, voorbereiding voor preken en meditaties, catechese, ondersteuning van pastorale en diaconale teams of persoonlijke (bijbel)studie. Weetwatjegelooft.nl is er voor iedereen die zijn/haar inzicht in het geloof, kerkzijn en de Bijbel wil verdiepen: van student tot gepensioneerd, als betrokkene bij jeugdwerk, catechese of kerkenraadswerk in je gemeente of gewoon uit interesse.

Vragen en verzoeken welkom!
Leren doe je samen. Daarom is er alle ruimte voor het stellen van vragen naar aanleiding van de video’s. Bovendien ontvangt Weetwatjegelooft.nl graag verzoeken voor online cursussen en lessen over thema’s die in uw gemeente spelen. Weet wat je gelooft geeft daarmee toegang tot die kennis en deskundigheid waaraan u persoonlijk of als gemeente behoefte heeft.

Ga naar Weetwatjegelooft.nl en start je eerste online cursus of neem meteen een (half)jaarabonnement. Vanaf € 6,95 per maand.


Deel op Social Media

Contactgegevens

AKZ+ Weetwatjegelooft.nl
Broederweg 15
8261GS Kampen
E: info@weetwatjegelooft.nl
W: www.weetwatjegelooft.nl

OpeningstijdenDE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl