Samen verder

De juiste weg naar een Christelijke partner

Geluk is het enige dat zich verdubbelt als men het deelt (Albert Schweitzer). Je leven samen met je grote liefde delen is dan ook iets wat iedereen wil. Echter soms lukt het maar niet om de ware tegen het lijf te lopen.

We bemiddelen mensen van alle leeftijden. Mensen die nog niet eerder een relatie hebben gehad, maar ook weduwes en weduwnaren zijn bij ons van harte welkom.
Bij de categorie single vrouwen tussen de 30 en 40 jaar zien we tegenwoordig steeds vaker dat ze hoog opgeleid zijn. Vrouwen trekken eerst een aantal jaren uit voor hun studie en carrière en een mogelijke levenspartner komt niet op hun pad. Zodoende hebben hoog opgeleide mannen die zich bij ons inschrijven een zeer grote slagingskans.

Samen Verder vindt voor u een passende partner op basis van persoonlijke bemiddeling. Samen Verder is een Christelijk Relatiebureau met ruim 30 jaar ervaring. Al 30 jaar helpen wij mensen door heel Nederland bij het vinden van een partner. We werken met deskundige en betrouwbare consulentes. Iedereen die zich bij ons inschrijft wordt thuis bezocht door een consulente. Door deze persoonlijke benadering kunnen wij een goed beeld krijgen van wie u bent en wat uw wensen zijn. Deze persoonlijke aanpak biedt een grote slagingskans.

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag meer informatie ontvangen? Of hebt u een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem gerust contact op. (088 - 1303400)

Deel op Social Media

Contactgegevens

Samen verder

T: 088-1303400
E: info@samen-verder.nl
W: www.samen-verder.nl

Openingstijden

Maandag08.30 - 17.00 uur
Dinsdag08.30 - 17.00 uur
Woensdag08.30 - 17.00 uur
Donderdag08.30 - 17.00 uur
Vrijdag08.30 - 17.00 uur
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl