Snel ERA Makelaars

Over Snel ERA
Wij zijn Snel ERA Makelaars, dé makelaar van Regio Eemland, Ede en Veenendaal. Leuk dat je een kijkje neemt op onze website!

De makelaardij is onze passie, dat staat als een paal boven water. Al onze medewerkers gaan enthousiast te werk om jullie het beste van dienst te kunnen zijn. Waarom? Omdat wij een goed gevoel krijgen van blije gezichten, tevreden klanten en mooie resultaten.

Door aan elk werkgebied een eigen zelfstandig (gecertificeerd) Makelaar/Taxateur toe te wijzen bereiken we een optimale en zeer persoonlijke dienstverlening, deze persoonlijke dienstverlening bieden we u aan voor Ede, Bennekom, Lunteren, Barneveld, Voorhuizen, Veenendaal, Rhenen, Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Leusden en de gehele Utrechtse Heuvelrug.

In 2017 mochten we meer dan 250 woningen verkopen. We zijn ook u heel graag van dienst!

Direct persoonlijk contact? Bel met Henk Valk 06-55897160

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten iets te vertellen hebben, dat is waarom wij maatwerk bieden. Wens je tijdens de verkoop van je huis professionele begeleiding van A-Z, of wil je de verkoop liever in eigen hand houden maar wel met advies en begeleiding van een makelaar? Wij bieden deze keuze.

Wij geloven dat ons grote netwerk, onze unieke marketingtools, onze manier van denken en persoonlijke werkwijze enorm opvalt en uitblinkt bij de consument. Wij doen het graag nét even anders.
Daarom werken wij met een unieke video in de vorm van een online bezichtiging, zijn wij erg actief op social media en we zorgen ervoor dat de offline en online marketing precies op elkaar afgestemd zijn.

Een groot netwerk is belangrijk in de makelaardij, daarom zijn wij erg blij met onze formules die een enorm netwerk gecreëerd hebben. Wij zijn aangesloten bij de NVM en ERA. ERA is een formule die zelfs wereldwijd actief is. Ons kantoor bevindt zich in de top 10 van best presterende ERA Makelaars in Nederland!

Wij zien dat zelfs in dit moderne, digitale tijdperk de klant een behoefte heeft aan persoonlijk contact. Dat is de reden waarom wij 24/7 bereikbaar zijn. Je kan ons kantoor gemakkelijk telefonisch bereiken, per mail, via social media en via Whats-App. Ook op zaterdag en in de avonduren is dit geen enkel probleem. Wij zijn er voor je wanneer je ons nodig hebt.

Wij geloven dat deze innovatieve en persoonlijke aanpak ervoor zorgt dat de klant bij ons écht centraal staat.

De 7 zekerheden van Snel ERA Makelaars:

1. Maximale opbrengst voor je woning
2. Snelle doorlooptijd
3. Een eigen website voor je woning op ERA.nl
4. Een open huizen route, speciaal voor jou, op elk gewenst moment
5. 24/7 bereikbaar via onder andere social media en Whats-App
6. Plaatselijke, regionale én landelijke bekendheid
7. Een deskundig, persoonlijk en gepassioneerd team van maar liefst 8 medewerkers

Ede, Veenendaal en Rhenen
Ede is een zeer aantrekkelijke gemeente om in te wonen, midden op de Veluwe, centraal in Nederland en zeer goed bereikbaar via de (snel)wegen en het spoor. En door onder andere het nieuwe station, het World Food Center en de regio Foodvalley wordt Ede alleen nog maar aantrekkelijker.

Ede is een zeer actieve gemeente met diverse evenementen en nieuwe ontwikkelingen, dus wat dat betreft is het ook echt een fijne gemeente om in te wonen, maar ook om er te werken en voor een eventuele vakantie te verblijven. In deze stad is voor jong en oud altijd wat te beleven!

De stad kent namelijk een perfecte combinatie van rust en natuur en een levendig stadsleven. Ook is het contrast tussen historie en toekomst duidelijk zichtbaar. Ede heeft daarnaast ook een grote hoeveelheid en verscheidenheid aan kerken.

De gemeente Ede wordt steeds populairder, en dat betekent dat er in Ede een enorme groei zit. Ede gaat zelfs naar 120.000 inwoners!

De gemeente is hard bezig met het realiseren van nieuwbouwwoningen. In 2016 zijn er bijvoorbeeld al 684 woningen gebouwd en deze ontwikkelingen gaan in 2018 weer vrolijk verder. Er is nog volop ruimte om te wonen en te leven in Ede. Ede blijft groen!

Ede wordt omzoomd door 7 dorpen: Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo, de Klomp, Otterlo en Wekerom. Al deze dorpen kennen een eigen karakter, waardoor er gewoond kan worden in een omgeving waar u het beste past. Voor ieder wat wils.

Zoals gezegd kent Ede veel groenvoorzieningen. Ede heeft vele kilometers aan wandelpaden, fietspaden en zandpaden. Ontspannen en genieten is in deze stad geen enkele moeite. Naast al deze ‘groene recreatie’ heeft Ede nog meer faciliteiten te bieden, voor jong en oud.

Kortom: Ede is een stad voor mensen die zich niet alleen prettig voelen bij rust van de natuur, maar ook voor mensen die houden van een goed winkelaanbod.

Hetzelfde geldt voor Veenendaal, Veenendaal is ook een zeer aangename stad om in te wonen. Centraal gelegen en ideaal voor jonge gezinnen door het grote aanbod van scholen en overal bevinden zich speelpleintjes. Hier ontmoeten zij vrie

Deel op Social Media

Contactgegevens

Snel ERA Makelaars Ede
Hamersveldseweg 49
3833GL Leusden
T: 0318 782 500
E: henk@snel-makelaardij.nl
W: www.eramakelaarede.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag08:30 - 17:30
Woensdag08:30 - 17:30
Donderdag08:30 - 17:30
Vrijdag08:30 - 17:30
ZaterdagOp afspraak


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl