Koehoorn Begrafenisverzorging

Wie zijn wij
Luisteren, adviseren, mogelijkheden aanreiken en ondersteuning bieden bij het nemen van een besluit vinden wij vanzelfsprekend. Wij zullen ons best doen om tegemoet te komen aan uw wensen. Wij kunnen u met onze kennis en ervaring in de moeilijke dagen na een overlijden begeleiden.

In juli 2000 zijn wij begonnen met het verzorgen van begrafenissen, nadat René de vakopleiding Uitvaartverzorger heeft afgerond. Wij, René en Jolinda Koehoorn-van Luttikhuizen, ervaren het als dankbaar werk om in moeilijke omstandigheden mensen te mogen helpen. Ons geloof is de basis om dit werk te doen, we geloven dat God ons op deze plek heeft neergezet en dit talent heeft gegeven. Daarbij hebben wij vanaf het begin zeer waardevolle hulp van een groep vaste mensen. Zij staan klaar om vanaf het moment van een overlijden tot en met de dag van begraven assistentie te verlenen bij o.a. het verzorgen van de overledene, hulp bij het overbrengen, het verzorgen van koffie/thee en een broodmaaltijd en bij het dragen van de kist.

Waarom alleen begrafenissen?
Jezus Christus is voor ons aan het kruis gestorven. Na zijn dood werd Hij in een graf gelegd. Christenen zijn volgelingen van Christus. Er gaat getuigenis uit van begraven van een overledene. Zoals een graankorrel gezaaid wordt om nieuw leven voort te brengen, mogen Christenen een lichaam ‘zaaien’ in de verwachting van een nieuw leven waaraan geen einde meer zal komen. Ook in ons logo komt dit naar voren in het Omega teken. ‘Ik ben de Alfa en de Omega, het Begin en het Einde, de Eerste en de Laatste’.

Opbaren
Wij bieden de mogelijkheid om in een huiselijke sfeer afscheid te nemen van een dierbare, wanneer het niet mogelijk is om thuis op te baren. De familie krijgt een sleutel en heeft zo de mogelijkheid om zelfstandig het gebouw te bezoeken, waardoor zij zelf kunnen bepalen wanneer zij willen komen. Er is een familiekamer, 2 opbaarkamers en er kan gebruik gemaakt worden van de koffiehoek.

Neem gerust contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u hiernaast.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Koehoorn Begrafenisverzorging
Hugo de Grootlaan 2
3771HL 3771 HL Barneveld
T: 0342 - 49 28 28
E: info@koehoorn-begrafenis.nl
W: www.koehoorn-begrafenis.nl

Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl