HLH-Administatie

"Uw administratie in goede handen!!"

U heeft ambitieuze plannen en wilt een bedrijf starten maar ziet op tegen de administratieve "rompslomp" die dat met zich meebrengt. Of u bent een bedrijf gestart en tot de conclusie gekomen dat de administratieve handelingen u boven het hoofd groeien. U bent tenslotte ondernemer en geen boekhouder!

In dat geval is het uitbesteden van deze werkzaamheden iets voor u. Wij zijn u daarbij graag van dienst. Op deze site geven wij een korte impressie van wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard zijn wij graag bereid de verschillende mogelijkheden met u te bespreken. Persoonlijke aandacht en contact zijn daarbij de uitgangspunten.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht. Voor velen is immers de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting een terugkerende bron van zorg. Daarnaast zien wij maar al te vaak dat aftrekposten worden vergeten of niet bekend zijn en er daardoor veel geld blijft liggen. Dat is jammer en niet nodig. Voor een relatief gering bedrag verzorgen wij graag uw aangiften. Ook voor aanvragen in het kader van de toeslagen (huur, zorg en kinderopvang) kunt u bij ons terecht.

Deel op Social Media

Contactgegevens

HLH Administratie
Ambachtshof 82
2411GJ Bodegraven
T: 0172-650547 of 06-14652046
E: contact@hlh-administratie.nl
W: www.hlh-administratie.nl

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl