Shop je schoenen voor het hele gezin bij Steenbergen Schoenen!

  7 december 2018 | in Algemeen

  Steenbergen Schoenen beschikt over een breed assortiment aan dames, heren, meisjes en jongensschoenen. Kom langs in de winkel of surf door de webshop en ontdek het zelf!

  De eigenaren zijn volgens eigen zeggen als het ware in een schoenendoos geboren. De Steenbergens gaan graag met mensen om, ze koesteren een speciale voorliefde voor de schoen als product en ze praten met elkaar over wat ze gaan inkopen voor de nieuwe seizoenen. Met overtuiging zoeken ze de juiste schoen voor de man, vrouw en kind. “Die moeten het gevoel hebben dat die schoen voor hen gemaakt is”.

  Trends damesschoenen najaar 2018
  Steenbergen Schoenen heeft  ook dit jaar weer een prachtige collectie damesschoenen binnengekregen van o.a. merken als Toral, Gabor, Ted Baker, Nubikk en Durea. Er zijn een aantal duidelijke trends in de collectie terugkomen, zoals zwarte sneakers, veterboots en bikerboots, blokhakken en prints.

  Trends meisjesschoenen najaar 2018
  Voor de kids zijn de vertrouwde merken als GIGA, Clic! schoenen, HIP en Shoesme weer binnen. Voor de meisjes zijn glitters, sterren en stoere prints helemaal hip! Veterboots zijn ook voor meisjes een echte aanwinst in de collectie en merken als Red Rag, Clic en HIP hebben zowel stoere als nette varianten in hun collectie.

  Trends herenschoenen najaar 2018
  Voor de mannen zijn er
  prachtige nieuwe collecties binnen van o.a. Magnanni, Nubikk, Floris van Bommel en Panama Jack. Ook voor heren komen er een aantal duidelijke trends naar voren: texturen, prints, dubbele gespen, veterboots en donkere sneakers.

  Trends jongensschoenen najaar 2018
  Ook voor de jongens heeft Steenbergen Schoenen weer de vertrouwde merken als GIGa, Clic! en Shoesme in het assortiment opgenomen. Voor jongens zien we dat de laarzen steeds meer inkomen, merken als HIP en Blackstone hebben een aantal stoere versies in de collectie. Of het nou gaat om een stoere veterboots of een korte leren laars, alles is mogelijk. Ook donkere sneakers met neonaccenten van o.a. Develab zijn ruim aanwezig in de collectie dit najaar.

  Steenbergen Schoenen heeft een grote variatie en een ruim assortiment! Bekijk het complete aanbod in de webshop of kom langs in de winkel Rijssen!

   

    

  Deel op Social Media


  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl