Schipper Compact Wonen: De specialist in seniorenmeubelen en zorghulpmiddelen!

   14 oktober 2018 | in Algemeen

   Bij Schipper Compact Wonen bent u aan het goede adres voor: sta op stoelen op maat, aangepaste ergonomische stoelen, goedkope sta op stoelen, sta op stoel huren.

   Zitten
   Uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van de Nederlandse bevolking een verkeerde zithouding heeft en zich hiervan niet bewust is. Wellicht herkent u de situatie waarin u gedurende de dag voor langere tijd in een bepaalde stoel zit. Juist bij veelvuldig gebruik van dezelfde stoel is een ergonomisch verantwoorde zithouding belangrijk. Een goede stoel kan veel klachten voorkomen of zelfs verhelpen. Langdurig zitten in een verkeerde houding zonder goede ondersteuning kan leiden tot allerlei lichamelijke klachten, variërend van; pijn in de rug tot een verstoorde bloedsomloop of zelfs trombose in de benen.

   Naast deze klachten is er een grote groep mensen die moeite heeft met het gaan zitten en het gaan staan uit een stoel. Dan is een goede stoel een juiste investering! Schipper Compact Wonen heeft onderscheid gemaakt in ‘sta op stoelen’ ‘seniorenstoelen’ en ‘stoelen en banken’. Voor goed advies en voor het uitproberen van stoelen is het aan te raden om eens in de winkel te komen kijken. Eventueel komen zij ook bij u thuis. Zij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

   Slapen
   Hoewel de afgelopen 50 jaar de kennis over slaap enorm is toegenomen is nog steeds niet helemaal duidelijk waarom we ongeveer 1/3 van ons leven slapend doorbrengen. Slaap wordt omschreven als: ‘een dagelijks terugkerende toestand waarin lichaam en geest tot rust komen’. Tijdens de slaap treden allerlei veranderingen op in het lichaam. Veel van onze spieren ontspannen zich en de hersengolven vertragen, net als de hartslag en de ademhaling. De hersenen blokkeren alle prikkels van buiten waardoor ons bewustzijn verlaagd en we afgesloten raken van de buitenwereld. Deze verregaande maatregelen die de natuur heeft genomen om slapen mogelijk te maken ondersteunen de gedachte dat slaap, net als eten, een eerste levensbehoefte is.

   Een goed bed is dus van levensbelang. Voor goed advies en voor het uitproberen van verschillende bedden is het aan te raden om eens in de winkel te komen kijken. Ook kunnen zij bij u thuis komen. Schipper Compact Wonen staat u graag te woord en helpt u graag verder.

   Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de pagina van Compact Wonen.

     

   Deel op Social Media


   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1

   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl