Van der Laan Koeltechniek BV al ruim 65 jaar actief in koeltechniek en airconditioning

   19 mei 2018 | in Algemeen

   Van der Laan Koeltechniek is niet alleen een goede partner voor het "standaard" werk, maar staat ook bekend om haar totaaloplossingen.

   Airconditioning

   Op het gebied van airconditioning levert Van der Laan Koeltechniek zowel installaties bij particulieren als bedrijven. Van der Laan is officieel Daikin leverancier. De stilste airco ter wereld! En wie wil dat nu niet! Het leveren van de juiste installatie gaat bij Van der Laan altijd gepaard met een goed overleg met de klant, zodat de klant altijd het een eindproduct geleverd krijgt, dat voldoet aan haar verwachting.

   Koeltechniek

   De heer Van der Laan: ‘Wij leveren complete koelcellen, vriescellen, maar ook voor koelmeubelen, koeltoonbanken, koelkasten, vrieskasten, ijsblokjesmachines e.d. is de klant bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk verzorgen wij ook het onderhoud aan deze installaties.’

   Van der Laan vervolgt: ‘Wanneer een klant op zoek is naar een koelcel of vriescel die geheel afgestemd is op uw product- en gebruikerseisen dan zijn wij in staat een passende oplossing te bieden voor elk koelvraagstuk. Met 60 jaar ervaring zijn wij dé partner voor koelen en vriezen ... Wij leveren in diverse branches, maar er is altijd sprake van een maatproduct. Dit komt tot stand door een goed overleg met de klant. Daarbij kijken we naar de beschikbare ruimte en naar de wensen en behoeften en adviseren de klant over de mogelijkheden.’

   ‘Goede service staat bij ons hoog in het vaandel! Om dit mogelijk te maken zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag voor de klant bereikbaar en staan wij de klant altijd persoonlijk te woord. De goede service mogelijk gemaakt door een goed georganiseerde technische dienst, die bestaat uit een team van gediplomeerde, gemotiveerde monteurs. Zo kan de klant er zeker van zijn dat het product weer snel op de juiste temperatuur is. Ook voor het jaarlijkse (vaak verplichte) onderhoud aan de koelcel, vriescel, airconditioning en klimaatinstallatie kan de klant bij ons bedrijf een onderhoudscontract afsluiten’’, besluit de heer van der Laan.

   Voor meer informatie over dit mooie bedrijf kunt u terecht op de website.

   Deel op Social Media


   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1

   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   De Spil 31
   3774 SE  Kootwijkerbroek

   T 0342 – 224 029
   E info@refoportaal.nl