Een eigen huis bouwen doet u met Balance Woningen!

  19 april 2018 | in Algemeen

  Heeft u plannen om een nieuwe woning of villa te gaan bouwen? Laat dan uw woonwensen in vervulling gaan en realiseer samen met Balance Woningen uw droomhuis!

  Een Balance Woning is bereikbaar voor iedereen die plannen heeft om zelf te bouwen. Balance Woningen ontwerpt en realiseert woningen in elk segment. De naam verraadt daarbij de kracht van Balance Woningen: het ontwerpen van woningen die in balans zijn. In balans qua esthetiek, functionaliteit, kwaliteit én betaalbaarheid.

  Als woningontwerpers heeft Balance Woningen een unieke formule ontwikkeld. Zij ontwerpen individuele woningen vanuit een bibliotheek met woningontwerpen. In samenwerking met uw of hun bouwbedrijf realiseert Balance Woningen zo een woning op maat. Geen standaardwoningen, maar solide, traditioneel gebouwde woningen tegen een scherpe prijs.

  Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget? In een eerste oriënterende gesprek kan Balance Woningen u daar al een betrouwbare indicatie van geven. Wat uw mogelijkheden ook zijn, Balance Woningen staat garant voor een authentieke woning met een eigen uitstraling.

  Benieuwd naar wat Balance Woningen voor u kan betekenen? Bekijk de website www,balancewoningen.nl eens voor alle mogelijkheden!

    

  Deel op Social Media


  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  De Spil 31
  3774 SE  Kootwijkerbroek

  T 0342 – 224 029
  E info@refoportaal.nl