Welkom in Israël! Shalom!

  19 april 2018 | in Algemeen

  Gaat u op vakantie naar Israël? En zoekt u een appartement om te huren? Dan is dit gezellige, volledige ingericht luxe 5-persoons appartement in Ramat Poleg wellicht een mooie plaats voor u om te verblijven!

  Ramat Poleg wordt beschouwd als de meest prestigieuze wijk van Netanya, compleet met alle lokale voorzieningen, waaronder het winkelcentrum Ir Yamim met veel cafés en winkels. Het appartement ligt op loopafstand van het strand. Met een huurauto is het centrum van Tel Aviv binnen een half uur te bereiken. De Oude Stad Jeruzalem in een uur. Ook zijn er goede busverbindingen aanwezig!

  Het appartement is gelegen op de 2de etage (met lift) in een rustige buitenwijk. Het bestaat uit een ruime woonkamer met balkon, een zeer luxe keuken met o.a. een vaatwasser, grote koelkast en oven. Daarnaast zijn er drie slaapkamers: 2 ruime tweepersoonsslaapkamers en een eenpersoonsslaapkamer. Verder beschikt het appartement over 2 badkamers en een extra toilet. Veel kastruimte, een strijkkamer, een bijkeuken met wasmachine en droger, airco, tv en cd-speler. De huurprijs is Eur 850,- per week (inclusief belasting, water, gas, electra en service kosten).

  Benieuwd geworden? Kijk dan hier  voor meer informatie!

    

  Deel op Social Media


  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  De Spil 31
  3774 SE  Kootwijkerbroek

  T 0342 – 224 029
  E info@refoportaal.nl