Veel gezelligheid op Vakantiepark ‘De Wolfskuylen’!

  19 april 2018 | in Algemeen

  Even buiten Gees, één van de mooiste en best bewaarde boerendorpen van Drenthe vindt u het gezellige Vakantiepark De Wolfskuylen. De omgeving van Gees biedt u eigenlijk alles waar Drenthe bekend om staat. De mooi nostalgische dorpjes in de omgeving, Oosterhesselen, Aalden, Zweeloo en Meppen. De nabijgelegen natuurgebieden de Hooge stoep en het Balloërveld zijn geweldige gebieden om te wandelen en te fietsen. Bij Aalden vindt u het dorpje Oud-Aalden, een museumdorp.

  De Wolfskuylen is een christelijke camping en vakantiepark waar iedereen welkom is die rekening houdt met de regels en de christelijke identiteit van dit vakantiepark. Het blijkt een gezellige familiecamping te zijn voor iedereen, met veel gezelligheid en saamhorigheid. Daarnaast is het een camping voor de rustzoeker en degenen die kunnen genieten van prachtig bewaard gebleven historisch cultuurgoed. Maar ook voor degenen die van gezelligheid op een kindvriendelijke recreatiecentrum houden, waar je geen omkijken hebt naar de kinderen.

  Accommodaties

  Nu een Nieuw Chalet te huur of te Koop. Op Vakantiepark de Wolfskuylen kunt u vanzelfsprekend kamperen, maar u kunt ook verblijven in één van onze vakantiebungalows, chalets, stacaravans of in één van onze blokhutten.
  Naast onze 10-persoons bungalows beschikken wij over een zeer gezellige groepsaccommodatie met 5 en 7 slaapkamers voor grote gezinnen. Wij bieden ook 6 pers. chalets aan, in combinatie met een geheel ingericht kook/eet/zit, verblijf voor 25 pers.

  In juni en sept. bieden we een 50+ en jonge gezinnen programma (waar nog plaats is voor 2 vrijwilligers, die gratis mogen verblijven) met leuke activiteiten en museumbezoeken en fietstochtjes. Ook is het zwembad en het peuterbad verwarmd. Dan is een Chalet voor €200,- en en huis voor € 300,-

  In de meivakantie is nog plaats. Ook in het groepsverblijf, dan is het zwembad open. 

  De gasten aan het woord:
  Opnieuw weer op De Wolfskuylen geweest. Wat is het daar toch altijd weer gezellig. Mooie contacten, leuke gesprekken, aardige eigenaars en volop dingen te doen voor onze kinderen. Veel sportieve activiteiten waar onze kids echt van genieten, en dan ook echt sportief, want iedereen mag meedoen. We zaten deze keer in een stacaravan. Wel gedateerd, maar ruim, schoon en erg knus. Kortom, weer een heerlijke vakantie op de Wolfskuylen, voor de vijfde keer (in 10 jaar). Als je daarheen gaat, heb je gegarandeerd gezelligheid en belevenissen om je heen. Voor ons was het weer thuiskomen daar.”

  Gezelligheid is er volop. Voor de kinderen zijn er over het gehele terrein speeltoestellen. In de zomer is er een recreatieprogramma voor jong en oud. Ook is er een zwembad met een zonneweide. Voor de opgroeiende jeugd is er veel te doen en in de kantine zijn altijd wel mensen- jong en oud- voor een praatje. Het is een christelijke camping en daarom is de kantine op zondag gesloten. Wel wordt er op zondagavond een uur samenzang gehouden, voor liefhebbers van zingen een aanrader. Er is voor elk wat wils.” Ook lekker in het bos. In een woord GEWELDIG.”

  Benieuwd geworden? Kijk dan op de website voor meer informatie www.wolfskuylen.nl of bel 0524-581575!

  Deel op Social Media


  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  De Spil 31
  3774 SE  Kootwijkerbroek

  T 0342 – 224 029
  E info@refoportaal.nl