Van Dalen Natuursteen: Vakmanschap tot in de finesses

  18 april 2018 | in Algemeen

  In het Zeeuwse Goes vinden we onder de niet te missen molen Van Dalen Natuursteen. Een prachtig bedrijf met een rijke en lange historie van meerdere generaties.

  Gedurende al die jaren is er van alles veranderd, maar nog steeds staat de persoonlijke wens centraal en onze gediplomeerde steenhouwers weten iedere keer weer deze wensen te vertalen naar een mooi product.

  Jurgen: “Ik ben met de steenhouwerij opgegroeid. Ik vind het nog steeds een mooi vak om in steen bezig te zijn. Het is prachtig om te zien, dat je van een stuk ruwe grijze steen een sieraad kunt maken.”

  Jurgen van Dalen: “85 jaar geleden is mijn opa begonnen met de steenhouwerij.  Vanaf 1956 zitten we hier vlak onder de molen, daarvoor zaten we elders in Goes. Iedereen in Goes weet ons te vinden.”

  “Ik probeer mijn werk zo goed mogelijk te doen en ben blij dat het tot op heden goed loopt, daar ben ik trots op. Ik werk nu 13 jaar voor mezelf. Ik heb het van mijn vader over kunnen nemen. De eerste jaren kun je op zijn naam verder, maar dat blijft niet zo gaan.

  “Klanten moet ons als een betrouwbaar bedrijf zien. We leveren vakwerk. We proberen zo goed mogelijk ons best te doen en te leveren wat in onze mogelijkheden ligt. En zo veel als haalbaar is, ook zelf te maken.”

  Voor wie meer wil weten verwijzen we naar de website van Van Dalen Natuursteen.

  Deel op Social Media


  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  De Spil 31
  3774 SE  Kootwijkerbroek

  T 0342 – 224 029
  E info@refoportaal.nl