Galaconcert met Donij van Doorn & Arjan Breukhoven
DORDRECHT - De prachtige historische Trinitatiskapel in Dordrecht huisvest op zaterdag 22 april een bijzonder gala concert!

Over sopraan Donij van Doorn vertelt André Rieu: “als deze Twentse schone met haar kristalheldere stem zingt, kan ik maar huilen, zó mooi!”. Met juwelen uit de grote opera en pareltjes uit operette en musical zal de Enschedese sopraan ook in Dordrecht schitteren – virtuoos begeleid door de Rotterdamse Duizendpoot Arjan Breukhoven op de toetsen.Donij van Doorn reisde tot voor kort als sopraansoliste over heel de wereld samen met André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest, is veelvuldig te zien op tv en zong voor grote zalen en stadions met vaak meer dan 10.000 concertbezoekers. Zij heeft een veelvoud van operarollen op haar naam staan en zong menig solo in de bekende oratoriumwerken. Doorleefde expressiviteit in prachtige melodieën en vocale virtuositeit kenmerken de optredens van Donij.

De zangeres wordt begeleid door pianist, organist en componist Arjan Breukhoven. In zowel klassieke als ook lichte muziek weet hij op unieke wijze solisten te begeleiden. Daarnaast zal Arjan natuurlijk ook enkele solo’s spelen aan de vleugel en op het orgel. Een inspirerend musicus die traditionele muziek met de hedendaagse weet te combineren.

De gala in de Trinitatiskapel begint om 20.00 uur, de deuren gaan om 19.30 uur open. Kaarten kosten € 18,- en zijn verkrijgbaar via https://www.arjanbreukhoven.nl/agenda en indien voorradig aan de deur van de kapel.

Details evenement
Datum zaterdag 22 april 2023
Tijd 20:00 tot 21:30 uur
Lokatie Trinitatiskapel
Plaats Dordrecht
Evemenement delen
Foto's


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl