Bonisa Business Event voor ondernemers bij Berg Toys Ede

Graag nodigen wij ondernemers uit voor het unieke Bonisa Business Event. U bent van harte welkom! De toegang is gratis. Wel tijdig aanmelden via www.bonisa.nl Dit i.v.m. beperkt beschikbare ruimte.

“Economische voorspoed, nieuwe wegen, vliegvelden, hogesnelheidstreinen; het gaat allemaal hard in China. Ook in geestelijk opzicht gaat het crescendo. Waren er 25 jaar geleden nog maar vier preekplaatsen in het Weixi-gebied, nu zijn er 74 gemeenten. De Bijbelschool telt 50 studenten die na hun opleiding de bergdorpen ingaan om het Evangelie te brengen.”

De indruk van dr. W. van Vlastuin, bestuursvoorzitter van stichting Bonisa Zending, na een bezoek aan China. De ontwikkelingen in China gaan razendsnel. Er is ook een andere kant. Opnieuw Van Vlastuin:

“De notie van zonde en genade staat bij de Chinese christenen centraal. We konden de kracht van het geestelijke leven ervaren. God werkt wereldwijd, ook in China. We mochten ook Bijbels uitdelen. Er is honger naar het Woord. Meer Bijbels.


Programma:
16.30 uur: Inloop met koffie / thee, ontvangst in warehouse
17.00 uur: Opening: Cor Hoogendoorn (ondernemer & bestuurslid Bonisa)
17.10 uur: Presentatie Henk van der Berg (directeur Berg Toys)
17.30 uur: Vraag & Antwoord
18.05 uur: Presentatie Bonisa over project app-ontwikkeling
18.20 uur: Sluiting: Prof. dr. W. van Vlastuin (voorzitter Bonisa)
18.30 uur: BBQ + ontmoeting
19.00 uur: Excursie nieuw warehouse (groep 1)
19.30 uur: Excursie nieuw warehouse (groep 2)
20.30 uur: Einde programma

Details evenement
Datum woensdag 05 oktober 2022
Tijd 16:30 tot 20:30 uur
Lokatie Stevinlaan 2
Plaats Ede
Evemenement delen
Foto's


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl