Niet-ritmische psalmzangavond Dorpskerk Oud-Bijerland, organsiten Jaap Kramer & Hendrik van Veen
Psalmen zingen rond het thema "Hij is getrouw". De organisten Jaap Kramer en Hendrik van Veen hopen het prachtige Van Oeckelenorgel in deze kerk te bespelen. Afwisselend zullen ze plaats nemen achter het orgel.Organisatie van deze avond is in handen van Flying Ealge oog voor organiseren. Meer info www.flyingeagle.nlNaast samenzang, zal van beide organisten een orgelimprovisatie klinken.

Ds. J.J. ten Brinke zal opening, meditatie en sluiting verzorgen. Toegang van het concert is gratis. Wel zal er een collecte worden gehouden voor de vereniging Vrienden van Padureni. Zij ondersteunen daar een evangelist en geven noodhulp aan de armsten onder de Roma bevolking.Video registratie Reformatorische Omroep

Wat zou het mooi zijn, er kunnen ca. 1000 mensen in, dat deze kerk helemaal vol is. Dit i.v.m. video en audio registratie door de Reformatorische Omroep. Op een later tijdstip zal deze dan te zien zijn via hun kanalen.Bereikbaarheid

De Dorpskerk staat aan de Kerkstraat 57 in Oud-Beijerland. Rondom de kerk is gratis parkeren.

Op 3 tot 5 minuten loopafstand, zijn grote parkeerplaatsen aanwezig. Bij de Wilhelminatraat en Vierwiekenplein. Op beide parkeerplaatsen kunt u gratis parkeren.
Details evenement
Datum zaterdag 24 september 2022
Tijd 19:30 tot 21:15 uur
Lokatie Dorpskerk
Plaats Oud-Beijerland
Evemenement delen
Foto's
  • banner 1


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl