Spectaculair Kerstconcert Stichting One Day met Vocalgroup Orpheus uit Oekraine
Kent u ze? Vocalgroup Orpheus uit Oekraine. Samen met het Groot Nederlands Jongerenkoor, het Con Allure Strijkers Ensemble, Arjan & Edith Post (trompet) en Arjan Veen (orgel) hopen zij op DV vrijdag 14 december een bijzonder kerstconcert te geven in de Grote Kerk van Alblasserdam.De bijzonderheid zit hem in de combinatie van:

•samenzang van bekende kerstliederen

•vierstemmige koorklanken van het Groot Nederlands Jongerenkoor

•het acapella van de mannen uit Oekraine

•sfeervolle instrumentale intermezzo´s van strijkers, orgel en trompet

•appelwoord door ds. J. van RumptHoewel de organisatie in handen is van Stichting One Day vindt de kaartverkoop plaats via www.korenindekerk.nl of anders aan de deur.Ook bij dit concert hopen we u weer te ontmoeten.
Details evenement
Datum vrijdag 14 december 2018
Tijd 20:00 tot 22:00 uur
Lokatie Grote Kerk Alblasserdam
Plaats Alblasserdam
Evemenement delen
Foto's


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
De Spil 31
3774 SE  Kootwijkerbroek

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl