Dub de Vries and Friends haalt Zuid-Afrikaanse Steffie LE Roux naar Nederland voor Tour
Dub de Vries and Friends haalt Zuid-Afrikaanse Steffie LE Roux naar Nederland voor TourTijdens een van zijn bezoeken aan Zuid-Afrika, legde de organist Dub de Vries contact met de alt Steffie Le Roux. Vanaf vandaag brengt ze haar muzikaliteit en prachtige stem ten gehore tijdens een tiental concerten in Nederland.Samen met sopraan Ann Robbert is in het Gooi tijdens drie concerten te horen wat ze allemaal in haar mars heeft.Tijdens haar optreden op vrijdag 9 november in de Kruiskerk in Huizen, zal ze haar ervaring in het inspireren en begeleiden van kinderkoren inzetten tijdens een workshop en optreden met Jong Holland Huizen.Op vrijdag 16 november zal ze haar prachtige stem laten kleuren in duetten met sopraan Ann Robbert. Tijdens dit prachtige concert in de NH Kerk in Eemnes is ook Erica Vogel op dwarsfluit te horen. Een waar muzikaal treffen van Dub and Friends, waarbij Lucas de Bruin op de piano de begeleiding verzorgt en Dub de Vries op orgel de warme ondertonen verzorgt.Op zaterdag 24 november schitteren de dames naast Marco Bakker. Voor dit Concert & Wine is de samenwerking gezocht met wijnimporteur Louise Le Roux. Louise vertelt in geuren en kleuren over haar wijnen en de gasten worden getrakteerd op een proeverij van haar mooiste wijnen met bijbehorende hapjes van Restaurant Mauve in Laren. Een ware blend van muziek en wijn, een warme belevenis in de Johanneskerk in Laren.Meer informatie over aanvang en bestellen van kaarten via :

www.annrobbert.com en www.lerouxwijnimport.comVoor vragen kunt u ook bellen met Dub de Vries: 06-50846116 of Ann Robbert 06-50511273Details evenement
Datum vrijdag 09 november 2018
Tijd 19:30 tot 22:00 uur
Lokatie Kruiskerk Huizen / J. van Wassenaarstraat 1,
Plaats Huizen
Evemenement delen
Foto's


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
De Spil 31
3774 SE  Kootwijkerbroek

T 0342 – 224 029
E info@refoportaal.nl