Over ons

RefoPortaal.nl is een multimediale nieuwsorganisatie die haar lezers bericht over de dagelijkse actualiteit. Wij, de medewerkers ervan, geloven dat God onze werkelijkheid regeert. Hij heeft in alles het eerste en het laatste woord.

RefoPortaal.nl is een christelijke startpagina, een betrouwbare site naar het internet met veilige links. De links en pagina's verwijzen naar websites zonder discriminatie, moordzuchtige, antichristelijke of seksueel getinte informatie.

Sinds de start in september 2014

 

  • tellen we meer dan 3.000 organisatiepagina's op RefoPortaal;
  • noteren wij meer dan 600.000 bezoekers jaarlijks op onze website
  • verzenden wij tweewekelijks een nieuwsbrief naar 7.500 geabbonneerden

 

Op deze manier is zowel voor de lezers als voor organisaties RefoPortaal een veilige en commercieel aantrekkelijke startpagina.

Team RefoPortaal

Ruth Roos
Gerben Bulsink
Cees van der Vlist
DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
De Spil 31
3774 SE  Kootwijkerbroek

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl