Hoogtepunten van de Matthäus Passion (met uitleg)

Overweegt u om dit jaar naar een uitvoering van de Matthäus Passion te gaan? U bent niet de enige. Overal in Nederland wordt de muzikale vertolking van het lijdensverhaal van Jezus opgevoerd. Het muzikale meesterwerk van componist Johann Sebastian Bach trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers.

Wilt u op een laagdrempelige manier kennismaken? Bezoek dan deze Matthäus Passion met uitleg. Aan de hand van dirigent Patrick van der Linden nemen het topkoor en -orkest van Ars Musica u mee langs de highlights van het wereldberoemde werk dat als een van de hoogtepunten uit de geschiedenis van de klassieke muziek geldt. "De mooiste noten uit de muziekliteratuur", aldus Paul Witteman. Van der Linden geeft tussen de verschillende delen door muzikaal en inhoudelijke uitleg, waardoor de muziek voor iedere luisteraar tot leven komt.

Uitvoerenden:
Ars Musica Concertkoor
Ars Musica Orkest
Patrick van der Linden - dirigent


Voor meer informatie of reservering klik HIER.

Details evenement
Datum woensdag 14 maart 2018
Tijd 20:15 tot 00:00 uur
Lokatie Evangelische Broedergemeente, Zusterplein 12
Plaats Zeist
Evemenement delen
Foto's
  • banner 1


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
De Spil 31
3774 SE  Kootwijkerbroek

T 0342 – 224 029
E info@refoportaal.nl